Kurser og forløb

LIGHTWORKER 7-dages onlineforløb

Vil du gerne have mere lys i dit liv og turde stråle mere? Eller vil du gerne lære lysarbejdets magiske kunst?

På dette onlineforløb får du over 7 dage 7 spændende moduler med spændende LIVE- undervisning, som styrker kontakten til dit lys, så du også kan sprede mere lys i verden.

Du beholder materialet for evigt.

LÆS MERE OM KURSET

Årsforløbet Din Feminine Visdom 

Vil du gerne leve et liv mere forbundet med naturens cykluser og bruge din feminine visdom?

På årsforløbet Din Feminine Visdom følges vi gennem årets faser og bliver klogere på, hvordan vi kan skabe bedre flow i livet ved at bruge visdommen bag årstiderne, elementerne, naturens og kvindens cykluser og gudindernes visdom.

LÆS MERE OM KURSET

10-måneders spirituel uddannelse

En 10 måneders uddannelse til dig, der gerne vil dygtiggøre dig inden for spiritualitet og personlig udvikling og løfte dig til et nyt niveau.

Forløbet tager dig ud på en dyb, selvkærlig rejse, der udvikler dit spirituelle lederskab på et personligt plan, og samtidig klæder dig på til at være spirituel mentor for andre.

LÆS MERE OM UDDANNELSEN

Connect med dig selv  – 21 dage med ritualer 

Er du nysgerrig på at udvikle din spirituelle side? Her får du et kursus, der hjælper dig med at skabe en daglig praksis for dig selv, hvor du hver dag laver en lille spirituel øvelse.

Du får i alt 21 af mine allerbedste øvelser, som du kan bruge for evigt.

LÆS MERE OM KURSET

Prøv onlineuniverset MIGtid gratis

Trænger du til lidt mere fokus på DIG i hverdagen, kan du gratis prøve mit meditations- og selvkærlighedsunivers MIGtid.

MIGtid giver dig masser af åndehuller i hverdagen med smukke meditationsvideoer og lydfiler – og kærlige skub til at prioritere dig selv.

PRØV MIGtid GRATIS I 1 MÅNED!

Kvindecirkel

Jeg starter med jævne mellemrum kvindecirkler op i Aarhus eller online.

Cirklerne har fokus på emner indenfor teamerne spiritualitet, selvkærlighed og sensitivitet, og du vil møde ligesindede sjælesøstre i alle aldre, der ligesom dig ønsker at dykke ned i den feminine visdom.

Gå ind på denne side og se om jeg lige nu tilbyder en kvindecirkel, hvor du kan være med.

LÆS MERE OM KVINDECIRKLERNE HER

6 ugers intensivt meditationsforløb

På meditationsforløbet, hjælper jeg dig med at integrere meditation i din hverdag, så du gradvist opbygger mere energi, overskud og nærvær. Du vil få en bedre kontakt med dig selv og opnå nye indsigter om dig selv.

Start forløbet når du vil, og få direkte sparring fra mig.

LÆS MERE OM FORLØBET HER

FARVEL STRESS – mini onlineforløb

Mini-onlinekursus med tre meditationer der styrker dig mod stress ved hjælp af meditation. Du kan bruge meditationerne efter behov eller følge forløbet i online-kurset over de tre uger, miniforløbet varer.

I Farvel Stress pakken får du evig adgang til 3 af mine mest grundlæggende meditationer, der styrker dig mod stress og hjælper dig til indre ro, samt en bonusmeditation der hjælper dig til bedre nattesøvn.

LÆS MERE OM FORLØBET HER

Meditationsvideoer og lydfiler på dansk og engelsk

I min shop kan du købe meditationsvideoer og lydfiler enkeltvis. Du får meditationerne til evigt eje, og det er ikke særlig dyrt.

Hold øje med shoppen, eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du løbende kan holde øje med, når der kommer nye meditationer.

Du finder også et par gratis meditationer lige her.

Kursus i Andalusien

Med base i smukke Frigiliana holder jeg engang imellem kurser eller retreats.

Med sin bjergindtagende natur, smukke landsbyidyl og særlige energi og stemning er denne andalusiske perle et ideelt sted at fordybe sig og finde ro eller arbejde med sin egen udvikling.

LÆS MERE OM KURSER I ANDALUSIEN HER

<3

<3

<3[/block]

<3

Meditation i naturen

Kom i kontakt med naturen – og dig selv!

Der findes ikke noget sted, der er bedre at opholde sig, end i naturen.

Når vi opholder os i naturen, kommer vi helt automatisk ned i gear. Især hvis vi tager musikken ud af ørerne og går en tur i stilhed.

I naturen vi bliver aktiveret på en anden måde gennem vores sanser, så vi bedre kan mærke os selv og husker, hvad der er vigtigt i vores liv.

Jeg arrangerer løbende dagskurser med meditation i naturen for større og mindre grupper.

På et sådant kursus tager jeg f.eks. dig og de andre deltagere med på en gåtur i eller omkring Aarhus.

Vi går det meste af vejen langsomt og i stilhed, og undervejs stopper vi op på særlige steder og mediterer eller laver sanseøvelser, der øger nærværet og skaber fokus på det indre i os selv.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere, på stine@feelcompany.dk.

<3

[/blocks]


<p>

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OM STINES UNDERVISNING?

Jeg meldte mig til forløbet, fordi jeg ledte efter en metode til at komme ned i gear. Jeg havde brug for at komme ned i kroppen og mærke efter for på den måde at kunne skabe en bedre balance mellem arbejde og afslapning.

Stine er en fantastisk underviser. Hun er rolig, varm, tillidsvækkende og enormt omsorgsfuld. Hun lytter meget og er altid opmærksom på at tilpasse undervisningen, så den passer til de enkelte deltageres behov og ønsker. Stine er god til at skabe en afslappet stemning, hvor man føler sig godt tilpas og kan fokusere på øvelserne.

Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at mærke de signaler, min krop sender, når jeg er stresset, i underskud eller for træt. Det betyder, at jeg hurtigere kan reagere og sørge for at indarbejde pauser, ro og tid til eftertanke i en travl hverdag.

Vi har arbejdet meget med accept og med at fokusere på det positive og skabe ny energi. Det, synes jeg, har været meget givende.

At deltage i et forløb, der strakte sig over flere måneder, har betydet, at jeg rent faktisk har husket at bruge meditation mere i min hverdag. De små hjemlige meditationspauser bliver let glemt i en travl hverdag. Ved at skulle af sted hver anden uge er jeg blevet mindet om, hvor gavnlig meditation er for mit velbefindende, og det har mindet mig om at tage lidt flere meditationspauser derhjemme.

/Anne Back

Personligt har jeg været meget begejstret for kurset hos Stine. Baggrunden for min interesse i kurset var et ønske om at få nogle konkrete redskaber til selv at skabe et åndehul i en travl hverdag. Jeg har ikke tidligere erfaring med meditation, men oplevede at indføringen i meditationsteknikkerne gjorde det muligt for mig at få udbytte af hver session.

Dertil kom, at jeg i forhold til brugen af teknikerne undervejs fik selvtillid nok til selv at gøre brug af meditation i mit arbejde, hvor jeg som psykolog har samtaleforløb med sygemeldte, der lider af stress, angst eller depression. Det er efterfølgende min erfaring, at brugen af meditation kan reducere symptomerne hos mine klienter, hvorfor jeg på alle måder oplever at have fået et stort udbytte af kurset hos Stine.

Det er altid en behagelig oplevelse at befinde sig i hendes praksis, hvor der øvelserne imellem er tid og rum til refleksioner over de associationer, der kan opstå under en øvelse. Jeg vil varmt anbefale kurset til andre uanset, om man har erfaringer fra tidligere, eller, som jeg selv, endnu ikke havde prøvet det. For mit eget vedkommende, er det i hvert fald ikke sidste gang, at jeg vil deltage i hendes kursus!

/Henriette, psykolog

Mit møde med Stine og hendes inspirerende meditationskursus har været en meget positiv oplevelse. Stines rolige og kyndige guidning gennem øvelserne har dels givet en følelse af større mentalt velvære og dels en følelse af bedre at kunne “mærke efter”.
 
Stine udstråler en ro og balance, som understreges af hendes behagelige musikvalg.
 
Et stort plus at Stine også inspirerer til selv at afprøve teknikerne hjemme.
 <3
/Lisbeth, lærer.

</p>

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.