Shop

Ny bog om spiritualitet, sensitivitet og selvkærlighed

I januar 2021 udkom min første bog “Lyslevende” med 25 selvkærlige ritualer til livsmestring og hverdagsmagi.

Bogen er en guide i din personlige og spirituelle udvikling, og rummer et stort opslagsværk med ritualer, meditationer og praksisøvelser, som lærer din at bruge dine sensitive gaver, guider dig i at folde din spiritualitet mere ud i din hverdag og lærer dig at mestre din egen energi.

Bogen giver dig ritualer om alt fra naturens 4 elementer, måneritualer og meditationer der skruer og for dit lys og din kraft, til øvelser der lærer dig at bruge Loven Om Tiltrækning og hvordan du får en stærk kontakt til din sjæl, dine engle og guider.

<3

<3

<3

<3

Mit hjerte åbnede sig i dyb genkendelse af den blide kraft, der strømmer fra disse sider. Det føles som at tage en kærlig søster ved hånden. Og hun hvisker, “Kom hjem i din magiske kraft. Jeg viser dig vej.”

Tak for en fuldkommen fortryllende bog, bristefærdig af lys og visdom.

EVA ANDREA, forfatter og spirituel mentor

<3

<3

<3

LÆS MERE OM BOGEN OG SE UDTALELSERNE

PÅ MIN FORFATTERSIDE www.stinekvistgaard.com 

<3

BESTIL BOGEN

Meditationsvideoer og lydfiler

I min shop kan du købe meditationsvideoer og lydfiler på dansk og engelsk. Meditationerne kan hjælpe dig med at få en bedre kontakt med dig selv, være mindre stresset, åbne dit hjerte, finde ro når du skal sove eller noget så konkret som at slippe arbejdet, når du har fri.

Mange af mine video-meditationer er optaget i naturen på steder, hvor jeg selv nyder at komme, som f.eks. i Andalusien og i Norge, eller andre steder, der har en særlig god energi.

<3

LYDFIL: 22 min.

Aktiver kontakten til dine 12 chakra

I meditationen “De 12 chakraer” guider jeg gennem kroppens energipunkter og hjælper dig til at skabe kontakt til hver deres kvaliteter. Ved at aktivere kontakten til dine chakraer genskaber du balancen i kroppen og det følelsesmæssige plan, og du får mulighed for at udvikle områder hos dig, som savner fokus. Du modtager 2 versioner af meditationen.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

LYDFIL: 18 min.

Aktiver kontakten til din feminine power

I meditationen “Feminin Power” skaber du en dyb kontakt til moder jords kvaliteter kærlighed, omsorg og power. Du får skruet op for kontakten til dit eget feminine center, så du kan integrere din egen kraft endnu mere. Du modtager 2 versioner af meditationen.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 9 min.

Skru op for dit indre lys

I denne meditation bliver du ladet helt op med energi, så du kan mærke, at du er til. Ved hjælp af elementerne jord, luft og lys bliver du både groundet, renser og ladet helt op med lys, så du stråler!

Du modtager samtidig meditationen på lydfil.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

GUIDET 6-UGERS FORLØB MED VIDEOER OG LYDFILER.

Kom på intensivt kursus hjemme hos dig selv

På mit intensive 6 ugers online meditationskursus, hjælper jeg dig med at integrere meditation i din hverdag.  

Hver uge får du tilsendt en introduktionsvideo med ugens tema sammen med to meditationer til ugen. Du får løbende personlig sparring fra mig.  Læs mere om forløbet.

PRIS: DKK 1.199,-  

Køb og start når du vil.

MEDITATIONSVIDEO: 4 min.

Genfind kontakten til dig selv på blot 4 min.

Denne korte og effektive meditationsøvelse hjælper dig med at finde tilbage til dig selv i en travl hverdag. I meditationen guider jeg dig i, hvordan du helt enkelt kan finde dig selv igen i en presset hverdag, så du kan være mere til stede i nuet. Ved at skabe kontakt til kroppen og derefter skabe kontakt til dit hjerte ved hjælp af taknemmelighed.

PRIS: DKK 39, –

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 13 min.

Styrk din jordforbindelse og stå stærkere i verden

I Grounding-meditationen guider jeg dig ind i en smuk visualisering, hvor du skaber er stort flot rodnet under dig, som sikrer, at du står stabilt i verden, og ikke så let kan vælte.

Videoen er optaget i en floddal i Andalusien, nær Frigiliana, hvor jeg også holder meditationskurser.

PRIS: 49,-

Køb

MEDITATIONSMUSIK  

Albummet ”Deep Inner Tones of the Soul” er både skabt til meditation, fordybelse og afslapning. Jeg bruger selv musikken til nogle af meditationerne på mine meditationsforløb. Hør uddrag af musikken her:

Læs mere om musikken

PRIS: 9,40 €

Køb

LYDFIL: 11 min

Meditér dig til ro og afslapning, så du let falder i søvn

Meditationen hjælper dig med at lande i dig selv, inden du skal sove. I meditationen bliver du guidet til at slippe de tanker og bekymringer, der fylder og får hjælp til at finde ro i din krop.

Du får en ekstra udgave af meditationen med i købet med baggrundslyde fra skoven og en rislende bæk.

PRIS: DKK 0,-

Hent den gratis

FARVEL STRESS PAKKEN

Mini-onlinekursus med tre meditationer der styrker dig mod stress

Få konkrete redskaber til at finde ro og lade op i en travl hverdag.

I Farvel Stress pakken får du bl.a. evig adgang til min:

Taknemmelighedmeditation

Groundingmeditation

Mærk Dig Selv meditation

PLUS en BONUS-meditation

PRIS: DKK 499,-  

Læs mere og køb pakken her

<3

%d bloggers like this: