Gratis

Prøv mit meditationsunivers 

Kom med i mit onlinemeditations- og selvkærlighedsunivers

MIGtid giver dig ro, afstressning og kærlige skub til at prioritere dig selv i en travl hverdag.

I onlineuniverset finder du meditationer, der giver dig ro, energiboostere, der giver dig større overskud, og spirituelle energiredskaber, der hjælper dig med at skrue op for din power, din kærlighed og dit nærvær. Du kan let klikke dig til mere MIGtid via en app på din mobil.

MIGtid hjælper dig med at slukke for verden udenfor et øjeblik – så du kan tune ind på dig selv.

Læs mere om MIGtid og prøv 1 måned gratis

Sov Godt meditation

Meditér dig til ro og afslapning, så du let falder i søvn

Meditationen hjælper dig med at lande i dig selv, inden du skal sove. I meditationen bliver du guidet til at slippe de tanker og bekymringer, der fylder, og får hjælp til at finde ro i din krop.

Du får en ekstra udgave af meditationen med, med baggrundslyde fra skoven og en rislende bæk.

Hent den gratis

Kærlighedsmeditation  

Giv dig selv et kærlighedsboost

Min populære Kærlighedsmeditation, hjælper dig med at skrue op for kærligheden til dig selv og andre. Varighed 11 min (LYDFIL).

I meditationen tager jeg dig først med ind i en visualisering af, at du giver kærlighed og omsorg til dig selv. Herefter giver du kærlighed til dem, du holder af.

Kærlighedsmeditationen indgår også i MIGtid og mit intensive 6-ugers Online Meditationskursus og er en af brugernes absolutte favoritter.  

Hent den gratis

Morgenmeditation

Prøv min Morgenmeditation på 9 minutter

Start dagen med en morgenmeditation, som giver dig styrke, kærlighed og samler dig.

Meditationen er optaget på toppen af bjerget, bag min families hus i Andalusien.

Prøv meditationen med det samme.

Taknemmelighedsmeditation

Meditationen er en smutvej til kontakt med dit hjerte ved at sætte fokus på taknemmeligheden over for en, du holder af, eller minder fra fortiden, som fylder dig med glæde og taknemmelighed. Meditationen er optaget LIVE i april 2017.

I MIGtid finder du også en professionelt optaget taknemmelighedsmeditation. MIGtid er et online univers med meditationer og kærlige skub til at gøre noget godt for dig selv.

Prøv MIGtid gratis i 1 måned her.

Gudindemeditation

Denne meditation guider dig til at folde dine vinger ud som en smuk gudinde. Giv dig selv lov til at være præcis, som du er, og tag din plads i verden med endnu større stolthed.

Meditationen er optaget ude i fjeldet i Norge på en frostklar dag med solskin.

Meditationen varer 7 minutter.

Klik på billedet og prøv den med det samme.

Gratis guidet meditation til iværksættere

Som iværksætter kan det ind imellem være svært at holde fokus midt i virvaret at tanker, ideer og bekymringer. Sommetider kan du måske helt komme til at glemme, hvad udgangspunktet var. Hvad der tændte gnisten i første omgang og igangsatte hele iværksætterprocessen.

Som iværksætter har jeg selv brugt meditation som en metode til fokusering og centrering flere gange ugentligt. En dag fik jeg tanken at lave en meditation til andre iværksættere, som kan have behov for den samme støtte til fokusering.

11328256_639428096193858_374453302_n

Hent meditationen, og giv dig selv en pause, som hjælper dig med at genfinde fokus.

TEMA: “Hold fokus på din gnist”

Meditationen Lyslevende

I meditationen, der varer 9 minutter, kommer du bl.a. omkring elementerne jord, luft og lys, og du vil til sidst blive ladet helt op med energi.

Først bliver du groundet og mærker din styrke. Dernæst renser du dig selv ud ved hjælp af åndedrættet. Og til sidst bliver du ladet helt op med lys, så du stråler!

Modtag min gratis “Lyslevende” – meditation

INDTAST DINE OPLYSNINGER OG FÅ MEDITATIONEN MED DET SAMME:.

Fornavn
Email