Samtaler

1:1 sessioner

Har du brug for coaching eller mentoring til at finde ind til, hvad der er godt for dig lige nu, hvor du står et sted i dit liv, hvor du gerne vil bevæge dig et nyt sted hen? Eller vil du gerne arbejde med din personlige eller spirituelle udvikling og få en større bevidsthed omkring, hvem du er?

Måske står du lige nu i en form for transition eller transformationsproces. Og du ved sikkert godt inderst inde, at det er vigtigt at mærke godt efter i maven og have hjertet helt med. Men nogle gange kan det nogle gange være svært at lytte ind bagved alt det, som dit hoved fortæller dig, du burde gøre.

Det er i situationer som disse kan jeg hjælpe dig med at finde DIN rette kurs. Så du undgår at komme på vildspor (igen?).

Eller måske har du bare brug for en til at følge dig på din rejse og spille bold op ad. Brug for at tale med en, der sér dig og forstår dig, og at komme et sted, hvor du kan være helt ærlig. Også over for dig selv.

Når man begynder at lytte mere indad, kan være rart at have en ved sin side, der selv har gået vejen. Jeg kender det fra mig selv, og jeg har selv gået hos forskellige læremestre og terapeuter i min egen personlige udvikling.

<3

<3

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med: 

– At finde vej, når du står et sted i livet, hvor du ikke ved, hvilken vej, du skal gå

– At blive bedre til at mærke efter og si omverdenens forventninger og holdninger til dig fra

– At lytte mere til dit hjerte og finde modet til at følge dit hjertes kurs

– At udleve dit iværksætterkald (business sparring med hjertet)

– At finde vej i din spirituelle opvågning

– At genfinde dig selv efter stress

– At folde dine vinger ud

<3

<3

Samtaler og healing foregår i min praksis i Højbjerg (Aarhus) eller via Skype.

<3

<3

Hvad får du i et forløb hos mig?

I et forløb hos mig vil du opleve at blive set som den, du er, og du vil blive mødt med nærvær og varme. Du vil mærke mit oprigtige ønske om at hjælpe dig på vej.

Jeg er bl.a. uddannet coach og tager udgangspunkt i anerkendte coachingteknikker, der specifikt fokuserer på at støtte dig i at skabe den forandring du ønsker, hvor fokus er på at hjælper dig med at bevæge dig fra et sted til et andet.

I samtalerne anvender jeg også meditative teknikker til at skabe kontakt til dit hjerte og din sjæl, så du når ind til det, der er vigtigt for dig. Du vil opleve, at jeg især bruger mine kvaliteter som et empatisk, intuitivt og sansende menneske til at guide dig på vej.

Hvis du ønsker energetisk hjælp til din proces, kan healing også integreres i dit forløb.

Healing kan bringe dig lindring eller ro, eller det kan kan understøtte den proces, du er i gang med, ved at arbejde ind i dit energisystem.

Er du spirituelt interesseret, kan det spirituelle fokus have en bærende plads i dit forløb, hvis du ønsker det.

<3

<3

Jeg tilbyder også længerevarende mentorforløb over 4 – 5 måneder, hvor vi holder tættere kontakt.

Læs om det personlige mentorforløb FOLD DINE VINGER UD.

<3

<3

COACHING   –   HEALING   –   MEDITATIVE TEKNIKKER

ENERGIARBEJDE   –   SPIRITUEL MENTORING

<3

<3

Overvejer du at bruge mig som din coach eller mentor, så kontakt mig uforpligtende på stine@feelcompany.dk eller 23424216, og find ud af om vi er det rette match.

<3

<3

Tusind tak, jeg er så taknemlig og glad for den hjælp og støtte, du har givet mig.

Jeg har i rigtig lang tid haft kvalme, og efter healingen har det faktisk hjulpet mig med at få løsnet det op, hvilket er rigtig dejligt. 

MARIA

Stine Kvistgaard er en fantastisk coach.Hun har den fineste indlevelse og giver plads til refleksioner samtidig med, at hun fører én nye steder hen med sin intuition og professionelle tilgang.

Man føler sig tryg og beriget efter en coaching samtale med Stine. Jeg er hver gang blevet klogere på mine udfordringer, begrænsninger ikke mindst styrker og jeg føler mig mere oplyst og opløftet.

Tak for dig Stine!

PIA SKOVSGAARD

Stine har hjulpet mig at genfinde fodfæstet efter en sygemelding fra en kaotisk arbejdsplads med uklare roller og manglende ansvarsdefinitioner.

Gennem samtaler har Stine guidet mig til at blive bedre til at lytte til og agere ud fra min krops signaler, og hun har introduceret mig til de mange fordele ved meditation i processen med at genfinde mig selv.Jeg er nu tilbage på samme arbejdsplads, hvor jeg i dag navigerer i større harmoni og med en bedre selvindsigt omkring hvilke forventninger fra mig selv og omverdenen, jeg synes er rimelige at opfylde.

Tak Stine fordi du hjalp mig med at genfinde balancen i mit liv.

LOUISE JENSEN

Efter selve healingen fik jeg en dejlig ro i kroppen, som virkelig fik mig til at føle glæde og ro. Og samtidig gav det mig en stor lyst og glæde ved tanken om eksamen. Så det var dejligt. 

Selve eksamen gik rigtig godt, jeg fik stor ros, for at være både fattet og afslappet på samme tid …

Jeg fik 12, så er virkelig glad! Har aldrig formået at få det før i en mundtlig eksamen, så det er helt fantastisk. 

Tusind tak, for din hjælp og gode energi. Det du har hjulpet mig med, har gjort en kæmpe forskel for mig!! Så af hjertet tak.

MARIA

Jeg fandt stor inspiration i at tale med Stine. Hun hjalp mig med at sætte ord på mine drømme og ambitioner – og gav samtidig konstruktiv feedback på mine spirende virksomhedsideer.

Det var også sammen med Stine, at min virksomhed fik sit navn – GNIST.

Tak for et inspirerende forløb!

ANNE STELZNER, GNIST

Pris samtale og/ eller healing: DKK 1.000,- (1,5 time)

Pris fjernhealing: 400 kr. (30 min. + feedback på mail)

Book en tid på 23 42 42 16 eller stine@feelcompany.dk. Det er også muligt at booke en samtale via Skype, telefon eller Facetime.

<3

<3

Ønsker du et længere forløb, så læs mere om det personlige mentorforløb.

Stine er uddannet Transition Coach Practitioner, en uddannelse akkrediteret af EMCC. Hun har arbejdet med sin egen personlige udvikling i mere end årti.

Bl.a. har hun et 2 årigt biodynamisk psykoterapeutisk forløb bag sig samt 5 års løbende, intensiv undervisning i personlig udvikling og meditation hos sin personlige læremester. Derudover mestrer hun bl.a. healingsformerne hjertehealing og intuitiv healing efter kurser ved Marianne Lane.

Stine er desuden uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har dygtiggjort sig inden for emner som personlig branding, forandringer i organisationer, markedsføring og har generelt stor indsigt i virksomheds- og medarbejderfokuserede problematikker.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: