Personligt retreat eller kursus i Andalusien

 

 

Frigiliana er en smuk, autentisk hvid bjerglandsby, der ligger på bjergskråningen af Almijara-naturparkens smukke bjerge med udsigt over havet. Her – midt i den storslåede natur – har du mulighed for at skabe dit eget personlige kursus eller retreat i Andalusien.

 

Udover byens ufattelige skønhed er det unikke ved Frigiliana, at området på én gang indbyder til ro og fordybelse og til mere aktive oplevelser for dem, der er mere til det.

 

 

 

 

 

 

Et personligt, skræddersyet kursus eller retreat i Frigiliana er bl.a. for:

 

  • Dig og dine veninder, som gerne vil fordybe jer, mens jeres mænd vil dyrke mere aktive oplevelser
  • Dig og andre iværksættere, der gerne vil udvikle jer selv og jeres virksomheder
  • Dig og din familie, som gerne vil lave personlige og anderledes oplevelser sammen i Frigiliana-området

 

Er I en gruppe, der ønsker at fordybe jer i jeres personlige udvikling, sporskifte midt i livet eller at arbejde med udfoldelsen af jeres arbejdsliv eller virksomhed, tilbyder jeg at facilitere et forløb, der hjælper med denne udfoldelse. Som støtte i den proces tilbyder jeg bl.a. personlige samtaler, mentoring og healing.

 

I samarbejde med mine samarbejdspartnere skræddersyr vi jeres kursus eller retreat med de aktiviteter, I ønsker. Der er mange muligheder for forskelligt indhold på kurset, herunder bl.a. meditation, forskellige former for pilates/ yoga, og gå- eller vandreture i naturen.

 

Disse aktiviteter kan desuden kobles sammen med andre aktiviteter, som får pulsen mere op – såsom havkajak, moutainbiking, river walking, længere vandreture eller køreture i bjergene – hvis I er en gruppe, der har forskellige interesser, eller blot vil kombinere forskellige typer af oplevelser.

 

 

 

    

 

 

Der kan desuden arrangeres udflugter til andre spændende oplevelser i lokalområdet, som eksempelvis de lokale markeder, ligesom der kan arrangeres restaurantbesøg på Frigilianas mange gode restauranter.

 

Kontakt mig på stine@feelcompany.dk, hvis du vil forespørge på et personligt kursus eller retreat til dig og dine veninder, venner, virksomhed eller familie.

 

Klik her og læs om kurset med Mindful Pilates og Meditation i Andalusien