Om Stine Schou Kvistgaard

Stine Schou Kvistgaard arbejder som spirituel coach og mentor, healer og underviser bl.a. i meditation og energiarbejde. Hun er bosat i Aarhus, men har også samtaler og forløb via Skype og underviser i hele landet samt Spanien.

Stines store passion er at hjælpe andre til at få en bedre kontakt med sig selv og folde sine vinger mere ud. Som spirituel coach og healer hjælper hun mennesker udvikle sig personligt og gennemgå store transformationer – særligt gennem 1:1 sessioner og personlige mentorforløb.

I hendes arbejde guider hun blandt andet andre i, hvordan man kan åbne mere for de mere feminine og spirituelle værdier og se sin følsomhed som en styrke i stedet for en svaghed.

En stor del af hendes undervisning fokuserer desuden på, hvordan man ved hjælp af meditation kan arbejde med sin egen energi. Hendes meditationer centrerer sig ofte om at skrue op for sin feminine energi og power og åbne for kærligheden til sig selv og andre.

Stine arbejder ud fra kerneområderne KROP, HJERTE og SJÆL og tror på, at vi er her i verden for at blive forbundet med visdommen fra disse tre aspekter igennem vores livsrejse. Denne udvikling støtter hun andre i, primært gennem spirituel coaching og mentoring, men også gennem energiarbejde, meditation og healing.

Hun holder løbende meditationskurser og små meditationsgrupper i Aarhus, rejser til Andalusien og tilbyder samtaler, spirituel coaching, personlige mentorforløb og healing i hendes egen praksis.

Derudover har hun udviklet forskellige online meditationskurser, bl.a. meditations- og selvkærlighedsuniverset MIGtid, som hjælper travle mennesker med at give sig selv et dagligt åndehul via en app på mobilen og onlinekurset Spirituelle Ritualer.

Særkendet ved Stine er hendes ro og varme, og den måde hun arbejder med spiritualitet på en groundet måde. Uanset om du møder hende som din spirituelle coach eller via et af hendes onlinekurser, vil du opleve at blive mødt med et kærligt nærvær og et oprigtigt ønske om at hjælpe dig på vej.

Stine Kvistgaard er oprindeligt uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation, og har arbejdet en årrække i reklame- og kommunikationsbranchen.

Men efter at have haft et personligt møde med stress tilbage i 2006, at være blevet mor til 2 børn, at have gennemgået mere end et årtis dybdegående personlig og spirituel udvikling, og at have taget uddannelser og kurser i meditation, coaching og healing, blev hendes indre hvisken om at skulle noget helt andet til sidst høj nok til, at hun lyttede efter og skiftede kurs.

Resultatet blev, at hun og hendes familie efterlod hus og jobs og rejste til Andalusien på ubestemt tid for at give sig tid og plads til at skifte spor. Dette blev starten på Stines virksomhed FEEL Company, som hun driver den dag i dag.

Læs mere om Stine

Stine begyndte at meditere tilbage i 2009, da hun fik sit første barn. Med et alvorligt møde med stress i bagagen fra tidligere, fandt hun meditation som et ideelt værktøj til at deale med hverdagens pres i arbejdslivet såvel som mor.

Stine har siden 2012 modtaget intensiv undervisning i meditation hos sin egen læremester. Derudover har hun i mere end et årti løbende dygtiggjort sig inden for metoder som coaching, healing og personlig udvikling generelt.

Hendes kursusdeltagere og klienter står ofte i en situation, hvor de har lyst til eller brug for at kigge mere indad. Eksempelvis på grund af stress eller sygdom, eller på grund af en dragning mod at åbne for de mere feminine og spirituelle sider.

Jeg har selv måttet lære på den hårde måde, hvad der sker, hvis man ikke lytter til sig selv. I mit allerførste job i reklamebranchen oplevede jeg på egen krop, hvordan det er at gå ned med alvorlig stress. I lang tid havde jeg svært ved at overskue at gå udenfor en dør eller se andre mennesker, og jeg oplevede mange fysiske symptomer. Men med hårdt arbejde og viljen til at kigge indad fik jeg over tid kæmpet mig op igen.”

 

Stines møde med stress blev starten på en årelang selvuddannelse med fokus på personlig udvikling og et vigtigt afsæt til det liv, hun har i dag, hvor hun bl.a. hjælper andre i sit arbejde som spirituel coach og mentor og underviser andre i at meditere.

”Med det kæmpe pres, vi alle sammen lever under i dag, er det blevet min mission at lære andre, hvordan de bedre kan mærke efter og lytte til sig selv, så de står stærkere i verden.”

Det var dog først sent i Stines arbejdsliv, hun fandt valgte at gå efter sin passion.

Jeg kunne mærke, at jeg ikke var rigtig glad i den hverdag og det gamle job, jeg havde, hvor jeg dengang arbejdede med kommunikation og projektledelse. Det var som om, jeg hørte noget kalde. Mit hjerte hviskede til mig, at der manglede noget vigtigt. At jeg skulle bruge mig selv mere mit arbejde – at jeg skulle folde mig mere ud som menneske.

 

Da jeg havde lyttet på det i længere tid, besluttede jeg mig til sidst for at sige op, pakke tingene og rejse til Spanien sammen med min mand og to små piger på 2 og 5. Det var en af de sværeste -men vigtigste – beslutninger, min mand og jeg nogensinde har truffet, men da jeg først havde taget skridtet begyndte ideerne og min passion lige så stille at tage form. I sidste ende var det beslutningen om at trække stikket i en periode, der ledte til starten på min egen virksomhed..

 

Du kan se mere om Stines rejse i denne video.

 

Presse

Stines kurser i Spanien er tidligere blevet omtalt i Alt For Damerne.

Derudover Stine har tidligere fået publiceret artikler i Magasinet Liv og Sjæl og på Danmarks største psykologiske onlinemagasin Mettes Univers.

Herunder artiklerne “På den anden side af muren finder du hjem” og “Fra zombie til sprællevende”

Stine deltager jævnligt på messer i Danmark, herunder Krop Sind og Ånd Helsemessen

Et udpluk af Stines kurser og uddannelse

Certificeret Transition Coach Practitioner. Uddannelse fra AS3 (www.as3.dk), akkrediteret af EMCC (www.emccouncil.org)

Kursus i hjertehealing og intuitiv healing, ved Marianne Lane (www.mariannelane.dk)

Certificeret Soul Body Fusion® behandler, ved Galina Saikova. (www.galinasaikova.com) (www.centerforcreativeconsciousness.com)

Kursus i at holde felter, ved Marianne Lane (www.mariannelane.dk)

Løbende supervision og undervisning i meditation, spiritualitet og personlig udvikling (siden 2012), ved psykolog Ann-Louise Ulsted

2-årigt biodynamisk, psykoterapeutisk kursusforløb, ved Anne Marie Troelsen

Cand.ling.merc. i virksomhedkommunikation fra Aarhus Universitet