Din glemte spiritualitet

Har du glemt alt det, du vidste som barn? (Ligesom mig)

Jeg vil spørge dig om noget i dag.

<3

Tror du på, at vi alle har intuitive evner?

Tror du på, at vi alle har en sjæl?

Tror du på, der er mere mellem himmel og jord, end det vi umiddelbart kan se? Det kan være lidt store spørgsmål at få her på sådan en helt almindelig dag. Måske forholder du dig ikke så meget til det i din travle dagligdag. Eller måske ved du ikke helt, hvad du skal svare … Hvis det er tilfældet, så prøv engang at skrue tiden tilbage til dengang, du var barn. Hvordan så du verden, dengang? Hvad troede du på? For at inspirere dig, vil jeg gerne dele en del af min historie og spirituelle rejse med dig i dag.

Lige siden jeg var barn har jeg vidst, at man kunne arbejde med energi. Jeg vidste bare ikke hvordan. Jeg husker mine første spæde forsøg på at arbejde med energi, og min store sorg og opgivenhed, da jeg ikke kunne få det til at lykkes. Jeg husker, hvordan jeg sad på jorden og legede og forgæves forsøgte at putte “energi” ind i nogle fine hvide sten, jeg havde fundet. Eller hvordan jeg forsøgte at telepatere specifikke tanker til min mormor. Det var som om, jeg helt intuitivt vidste, at det kunne lade sig gøre. Jeg kendte bare ikke vejen. Hvad jeg ikke vidste, var, at jeg skulle gå en lang omvej, før jeg fandt ud af at folde alt det ud, jeg intuitivt mærkede indeni. 

Børn er utroligt intuitive væsener, men bliver de ikke spejlet i dem, og støttes der ikke op om de intuitive gaver, kan det være svært at udvikle dem, tro på dem og bringe dem i anvendelse.

Gennem min barndom og ungdom mistede jeg hurtigt kontakten til mine intuitive evner – og der blev et stort tomrum, som jeg tror mange andre mennesker også mærker. Måske gør du også? Jeg følte mig forrådt af verden. Kontakten til mine intuitive evner kom først tilbage (langsomt), da jeg i starten af mit voksne arbejdsliv blev ramt af alvorligt af stress. Gennem årene, der fulgte, lærte jeg at mærke mig selv igen, både på det kropslige og følelsesmæssige niveau. Dermed blev der igen basis for at få en dybere kontakt – til mig selv og alt det, der var større end mig. Jeg fik skridt for skridt mere kontakt til det sjælelige og spirituelle plan i mig selv. På vejen lærte jeg en masse.
IMG_4133_72 pix.jpg
  • Jeg erfarede bl.a., hvordan jeg kunne arbejde med min egen energi, at skrue op og ned for den, og transformere svære følelser som blokerede og begrænsede mig i mit liv.
  • Jeg oplevede, at jeg kunne skrue op for min egen kapacitet til at elske, og hvordan jeg kunne skrue ned for min frygt ved at se den i øjnene.
  • Jeg lærte, hvordan jeg kunne bruge min intuition til at give andre healing og lindring med mine ord eller ved at lægge hænderne på deres krop – og hvordan jeg kunne bruge de samme principper på mig selv.
  • Jeg erfarede, at vi har engle og guider, der står klar til at hjælpe os, og vi bare skal turde række ud og bede om det.
  • Jeg blev forundret over at forstå, at vi alle er kærlighed. At vi alle er lys.
  • Jeg opdagede, at loven om tiltrækning rent faktisk virker, og at det er sandt, at man i stor udstrækning kan skabe sin egen virkelighed.
  • Jeg fik min største aha-oplevelse på min spirituelle rejse, som var, hvordan man ved at sætte sin intuition på noget, kan få det til at ske, eller hvordan ved at sætte fokus på noget bestemt, kan integrere den følelse i sig selv.
Og – måske næsten vigtigst af alt – jeg fandt mening i stedet for den tomhedsfølelse, jeg havde haft siden jeg var barn. Det har været en magisk, fortumlet, og vildt spændende rejse at opdage, hvordan man gennem at åbne mere for sin spirituelle side kan få meget stærkere kontakt til sig selv, lære at arbejde så effektivt med sin egen energi, og opleve så mange smukke forandringer i forhold til ens eget liv. Alene ved at turde vove at åbne mig lidt mere – og folde min spiritualitet forsigtigt ud. Den oplevelse vil jeg gerne give videre til alle, der ønsker det samme, og vil med glæde dele min verden, og alt det jeg ved, med dig. Så tak fordi du er med mig her. Jeg krydser fingre for, at du på en eller anden vis vil begynde at genkalde dig alt det, du måske vidste dengang du var barn. Og for at du vil finde modet til at åbne mere for den spirituelle del af dig.

Er du nysgerrig på din spirituelle side?

Hvis du mærker impulsen til det, så læs videre om mit 21-dages onlinekursus: Spirituelle Ritualer. På kurset får du alle mine allerbedste spirituelle redskaber og viden om, hvordan du connecter med dig selv og alt det, der er større end dig. Hver dag i 21 dage får du tilsendt spændende daglige ritualer, som jeg har håndplukket til dig ud fra dem, jeg selv bruger løbende i min daglige praksis. Jeg håber, de også vil inspirere dig i udviklingen af din spirituelle side. Læs mere her.
Spirituelle ritualer - 21-dages onlinekursus.png
feelcompany.dk

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.