Dit sommersolhverv ritual

I dag er det sommersolhverv – den længste dag på året. Solen skinner højt over os på den nordlige halvkugle, aftenen er lys og længe, og det er en dag der lægger op til at ære dig selv og bruge din egen magi. Hvordan mon du vil fejre sommersolhverv i år?

Denne helt særlige dag har altid været forbundet med stor magi. Ved Stonehenge har mennesker gennem tusindvis af år samlet sig for at ære dagen, i Indien samles man ved daggry for at hilse på solen, og i mange andre lande fejrer man dagen med fest eller bål.

Men sommersolhvervet kan også være en anledning til at lave et lille selvkærligt ritual for dig selv.

Sådan laver du et ritual til sommersolhverv

Forbered dig ved at lave en kold eller varm drik til dig selv, som du kan nyde under ritualet. Hav eventuelt også en notesbog med dig til at notere i.

Lav et smuk ceremonisted til dig selv, hvor du kan sidde. Du kan for eksempel lave en cirkelrund mandala (rund ligesom solen) med blomster, krystaller, sten, grene eller blade, englekort eller lignende. Eller du kan blot sætte dig på græsset og forbinde dig med jorden.

I min bog Lyslevende får du en guide til, hvordan du kan lave en smuk mandala – sammen med 24 andre smukke selvkærlige og spirituelle ritualer.

Solhvervsritual

1. Tag imod solens energi. Vend ansigtet mod solen (uanset om du kan se den eller ej) og bed dens lys om at trænge ind i dig og forestil dig, hvordan solstråler varmer dig og lyser dig op.

2. Væk din indre sols kraft. Bed solen om at vække din egen indre sols kraft, som starter i dit center eller i dit hjerte. Læg hænderne på dette sted på kroppen og visualiser en sol i dit indre, som stråler indefra og sender sine varme, livgivende stråler ud i kroppen.

3. Stil et spørgsmål. Som en del af dit sommersolhvervs ritual kan du vælge at trække et orakelkort for det næste kvartal indtil jævndøgn eller det næste halve år indtil vintersolhverv. Du kan for eksempel stille spørgsmålet: Hvad er vigtigt for mig at have fokus på i den tid, der kommer?

Du kan også sidde stille i meditation og stille dig selv – eller solen – spørgsmålet: Hvad er det vigtigt for mig at kaste lys på i den kommende tid? Og lytte efter svaret. Notér det eventuelt ned i en notesbog.

4. Tak. Afslut ritualet med at sende en tak til solen og din egen indre sols kraft, og vid at du altid kan kalde din egen solkraft frem, når du har brug for den.

Har du lyst til at blive guidet af mig i en kort meditation, så klik her og prøv meditationen Din Indre Sol.

Kærlige solhilsener

Stine

Nyd din sommer med magiske sommerritualer – STOR SOMMERRABAT!

Stor sommerrabat på bogen Lyslevende !!!

Sommeren venter nu lige forude med masser af afslapning og tid til fordybelse og selvforkælelse. Hvor er det dejligt!

Hvordan skal din sommer være i år? Skal det være en sommer med fokus på at dyrke livsglæden og pleje dig selv med nogle små selvkærlige stunder?

Så skynd dig at bestille bogen Lyslevende med 25 selvkærlige ritualer, som giver dig en helt særlig sommer.

I bogen Lyslevende – 25 selvkærlige ritualer til livsmestring og hverdagsmagi får du masser af spændende ritualer som du kan nyde i din ferie:

🌷 Lær at lave din egen blomstermandala

🌷 Spørg din sjæl til råds om hvilken retning, du skal gå

🌷 Kom i gang med at meditere på en nem og nydelsesfuld måde

🌷 Forbind dig med de fire elementer: Jord, Luft, Ild og Vand

🌷 Lær om Loven om Tiltrækning og hvordan du manifesterer dine drømme

🌷 Dyrk taknemmeligheden og skru op for kærligheden til dig selv og dem du holder af

🌷 Bliv guidet til at komme i kontakt med dine engle og guider

🌷 Lær hvordan du selv kan hæve din vibration og dit humør

🌷 Lav din egen lysarbejderceremoni

Og meget, meget mere …

Om bogen

Bogen Lyslevende er et smukt opslagsværk med 25 selvkærlige og spirituelle ritualer, du kan udforske i din ferie – og også bruge i din hverdag efter ferien. Flere af ritualerne kan du lave sammen med dine børn eller andre, du holder af, mens du er på ferie.

Ritualerne er på én gang magiske og jordnære og lette at lave. Hvis du gerne vil guides gennem ritualerne, kan du vælge at få Ritualpakken med, som guider dig gennem størstedelen af bogens ritualer på lydfil og video.

Udover bogens smukke ritualer får du spændende læsning om spiritualitet, ritualer og den tid vi lever i nu, og du vil kunne læse min personlige historie omkring det at være sensitiv og blive inspireret til at udfolde de gaver, der ligger i den følsomme og spirituelle side.

Læs mere om bogen her www.stinekvistgaard.com

KØB BOGEN OG FÅ RITUALPAKKEN GRATIS!

Du betaler kun bogens pris og får samtidig Ritualpakken gratis (med lydfiler og videoer til størstedelen af bogens ritualer), som du kan nyde at lytte til i din ferie.

Den samlede værdi for bogen og Ritualpakken er: 449 kr.

Din sommerpris: KUN 299 kr. (+ porto).

Du sparer 150 kr!

Køb bogen og Ritualpakken

<3

KØB BOGEN OG SPAR 20 %

Du får lige nu 20% i sommerrabat på bogen Lyslevende. Bestil den nu og nå at få den med på ferie.

Normalprisen for bogen er: 299 kr.

Din sommerpris: KUN 239 kr. (+ porto)!

Køb bogen her

Obs. Bestil senest 1. Juli for at få den sendt inden ferien.

Connect med mig her

Instagram: @stinekvistgaard

Facebook: Stine Schou Kvistgaard – Meditation og Heart Based Living

Vær med i Facebookfællesskabet Hverdagsmagi, hvor vi mødes hver tirsdag og laver et ritual sammen (undtagen i sommerferien).

feelcompany.dk

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.