Hvordan får travle forældre et åndehul?

Hej og tak fordi du læser med 🙂

Jeg fik lyst til at dele dette sjove billede, som jeg delte på min Facebookside for nylig.

 

(5 på Stribe har givet ok til, at jeg deler billedet)

 

Du kan sikkert sagtens forestille dig det scenarie, 5 på Stribe illustrerer – eller måske har du endda prøvet det selv. Som travl mor (eller far) kan det nemlig være utroligt svært at finde tid til dig selv.

 

“Hvordan er det liiiige, jeg skulle finde tid til at meditere?”, tænker du måske.

 

Men tro mig, tiden ér der, Du skal bare finde den – og tage den!

 

Som 5 på Stribes tegning viser, kan det måske nok være lidt for stor en udfordring, hvis du har et barn (eller flere) med i processen. I hvert fald hvis målet er at finde ro. Så hvad med at starte i det små for dig selv?

 

Meditation behøver ikke vare hele og halve timer. Få minutters ro kan give dig det, der skal til, så du får mere overskud og livskvalitet.

 

Her får du 3 gode tidspunkter, hvor du kan få et velfortjent åndehul for dig selv til at lade op. Jeg bruger dem selv alle tre.

1. I MIDDAGSPAUSEN
Bliv siddende på din plads i nogle få minutter, når de andre går til frokost, eller gå ind i mødelokalet for dig selv i løbet af dagen.
Brug en af de mange meditationsapps, hvor du nemt finder en meditation på få minutter, eller hent en af mine korte meditationer på min hjemmeside.
På få minutter får du klaret hjernen, så du bedre kan fokusere på resten af din arbejdsdag.

 

2. FØR DU HENTER DINE BØRN
Stop et sted på vejen, eller parker uden for institutionen/ skolen, og sæt dig tilbage med halvlukkede øjne i nogle få minutter.
Tip: Hvis du tænker over, hvad andre tænker, når de ser dig sidde i bilen, inden du går ind, må du gerne snyde og sidde med nogle papirer i hånden, så du ser arbejdsagtig ud😉
Når du har fået et øjebliks ro, kan du bedre møde dine børn på en god måde.

 

3. I ULVETIMEN !
Skrev jeg virkelig det? Ja, og jeg mener det. Det er lige præcis det tidspunkt, hvor de fleste forældre har allermest brug for nogle minutters ro.
Bed din partner eller en anden om at holde skansen i 7 minutter, og gå ud i haven, ned i kælderen eller et andet sted, hvor du ikke kan høre familien. Sæt hovedtelefonerne i, luk øjnene og lyt.
Eller sørg for at dine børn har tisset, spist og drukket det, de nu skal og nu beskæftiger sig med noget, du VED de bliver helt opslugt af. Og gem dig så på toilettet 😉
Når du har fået 7 minutter for dig selv, kan du bedre være til stede for andre.

 

Vil du have en gratis meditation, som hjælper dig med at slippe arbejdet, når du har fri, og komme hjem med større overskud? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden og få den tilsendt med det samme. I min webshop kan du også købe guidede videomeditationer og nærværstræninger på få minutter.

 

I meditationerne guider jeg dig igennem øvelsen, så du ikke behøver gøre andet end at lytte og trække vejret. Du finder også korte inspirationsvideoer med enkle meditationsøvelser under menuen Gratis.

 

Jeg deler også løbende ting, jeg finder interessante, på min Facebookside. Så følg med her på siden.

 

Min gratis “Kom godt hjem”-meditation hjælper dig med at slippe arbejdet, når du har fri, så du kan være mere nærværende – og have mere energi – når du kommer hjem. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få den med det samme.

Jeg elsker at få mails, så tøv ikke med at skrive om dine oplevelser med mine meditationer. 

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.