Sådan får du mere energi til hverdagens udfordringer

Måske har du det ligesom så mange andre. Du kan ikke altid overskue det. Du orker ikke handle, hente trætte børn, lave aftensmad, håndtere konflikter, smøre madpakker, rydde op, rydde op, og rydde op igen…

Du trænger bare til at slappe af, og vil egentlig helst have alle pligterne overstået, så du kan holde fri og lave noget af det, du har lyst til? Men ved du godt, at det er en rigtig dårlig disponering at blive ved med at slide på dig selv – i stedet for at give dig selv et åndehul engang imellem. Hemmeligheden for at få en god eftermiddag med overskud og nærvær er at lade dig selv op først. Og især når du skal omstille dig fra dit arbejde til du skal hjem.

 

Det gode er, at der kun skal få minutter til at ændre din dag til det bedre. Min guidede meditation på 7 minutter hjælper dig med at slippe arbejdet og forny din energi, inden du går videre i din dag. Du vil få det overskud, du har brug for, så du også kan være bedre til stede med dem, du holder af. Hent min meditation allerede i dag og prøv det af for dig selv.

 

Du får video meditationen “Kom godt hjem” gratis, når du tilmelder dig nyhedsbrevet på min hjemmeside. I mit nyhedsbrev får du hver måned inspiration til, hvordan du skaber en hverdag med mere energi, og hvordan du bliver bedre til at lytte til dit hjerte.

 

Screen Shot 2016-05-04 at 12.16.59

Modtag min gratis “Kom godt hjem” – meditation, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev.

TILMELD DIG HER.

Hav en dejlig dag ♥

Kærlig hilsen

Stine

%d bloggers like this: