Kom i kontakt med naturen – og dig selv

Vandretur med meditation i naturen søndag den 27. maj

Elsker du naturen lige så meget som mig? Så kom med på en helt unik dag i pagt med naturen, hvor vi sammen går fra Hørhaven i Marselisborg Skov langs vandet til Moesgaard Strand (ved Aarhus).

 

På turen viser jeg dig og de andre deltagere nogle af mine yndlingssteder i naturen, hvor vi vil lave meditationer sammen, guidet af mig, eller små øvelser, hvor vi forbinder os med naturen og elementerne og med det, der rører sig i os hver især.

 

Vi vil bl.a. træde ind i mellem træerne ved det sted, jeg kalder Katedralen, og vi vil “gå med gyldne fodspor” langs vandet.

 

Vi går en del af vejen i stilhed, eller med fokuseret kontakt til naturen, men der vil også være plads til at tale med de andre deltagere undervejs.

 

 

 

Det er som om hele naturen mediterer
Der findes ikke noget sted, der er bedre at opholde sig, end i naturen. Når vi er os i naturen, kommer vi helt automatisk ned i gear. Vi bliver aktiveret på en anden måde, end vi plejer, gennem vores sanser. Det gør os i stand til bedre at mærke os selv og huske, hvad der er vigtigt i vores liv.

Praktisk information

Turen vil vare ca. 4 timer, og vi vil spise medbragt sandwich undervejs på turen. Det er muligt at blive kørt tilbage til Hørhaven, når turen er slut, eller du kan vælge at gå tilbage.

 

Lidt tid i forvejen vil du modtage en mail, hvori der står hvad du skal medbringe af tøj og andet.

 

På denne tur vil vi det meste af tiden komme til at gå i roligt tempo, så hvis du hellere vil powerwalke, er dette ikke et arrangement for dig.

 

Pris: 400 kr. inkl. sandwich og drikkevarer.

 

Tilmeld dig ved at skrive til stine@feelcompany.dk.

Du er tilmeldt arrangementet, når du har indbetalt beløbet til Konto nr. 0891 0002030726 eller via Mobile Pay til 23 42 42 16.

 

 

 

Kontakt mig på stine@feelcompany.dk, hvis du har spørgsmål til turen.

 

Har du lige nu brug for to minutters pause fra den travle hverdag til at blive re-bootet, så se denne video

Lyt til havets brusen, mærk dine fødder på jorden, træk vejret og “synk ind” i dig selv.

 

 

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: