Shop

Meditationsvideoer og lydfiler

I min shop kan du købe meditationsvideoer og lydfiler på dansk og engelsk. Meditationerne kan hjælpe dig med at få en bedre kontakt med dig selv, være mindre stresset, åbne dit hjerte, finde ro når du skal sove eller noget så konkret som at slippe arbejdet, når du har fri.

Mange af mine video-meditationer er optaget i naturen på steder, hvor jeg selv nyder at komme, som f.eks. i Andalusien og i Norge, eller andre steder, der har en særlig god energi.

<3

LYDFIL: 22 min.

Aktiver kontakten til dine 12 chakra

I meditationen “De 12 chakraer” guider jeg gennem kroppens energipunkter og hjælper dig til at skabe kontakt til hver deres kvaliteter. Ved at aktivere kontakten til dine chakraer genskaber du balancen i kroppen og det følelsesmæssige plan, og du får mulighed for at udvikle områder hos dig, som savner fokus. Du modtager 2 versioner af meditationen.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

LYDFIL: 18 min.

Aktiver kontakten til din feminine power

I meditationen “Feminin Power” skaber du en dyb kontakt til moder jords kvaliteter kærlighed, omsorg og power. Du får skruet op for kontakten til dit eget feminine center, så du kan integrere din egen kraft endnu mere. Du modtager 2 versioner af meditationen.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 9 min.

Skru op for dit indre lys

I denne meditation bliver du ladet helt op med energi, så du kan mærke, at du er til. Ved hjælp af elementerne jord, luft og lys bliver du både groundet, renser og ladet helt op med lys, så du stråler!

Du modtager samtidig meditationen på lydfil.

PRIS: DKK 49,-  

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 15 min.

Skru op for din power med naturen

Vil du gerne styrke din kontakt med naturen? I “Naturens Kraft” guider jeg dig ind i en stærkere forbindelse med naturen, hvor du både tager imod jordens energi og lyset fra solen. Meditationen er optaget ved et vandløb i Marselisborg Skov ved Aarhus.

Du modtager samtidig meditationen på lydfil.

PRIS: DKK 39,-  

Køb

GUIDET 6-UGERS FORLØB MED VIDEOER OG LYDFILER.

Kom på intensivt kursus hjemme hos dig selv

På mit intensive 6 ugers online meditationskursus, hjælper jeg dig med at integrere meditation i din hverdag.  

Hver uge får du tilsendt en introduktionsvideo med ugens tema sammen med to meditationer til ugen. Du får løbende personlig sparring fra mig.  Læs mere om forløbet.

PRIS: DKK 1.199,-  

Køb og start når du vil.

MEDITATIONSVIDEO: 4 min.

Genfind kontakten til dig selv på blot 4 min.

Denne korte og effektive meditationsøvelse hjælper dig med at finde tilbage til dig selv i en travl hverdag. I meditationen guider jeg dig i, hvordan du helt enkelt kan finde dig selv igen i en presset hverdag, så du kan være mere til stede i nuet. Ved at skabe kontakt til kroppen og derefter skabe kontakt til dit hjerte ved hjælp af taknemmelighed.

PRIS: DKK 39, –

Køb

LYDFIL: 14 min

Få bedre kontakt med dig selv og din krop

Meditationen er en hjælp til at opnå bedre kontakt med dig selv til at komme mere ned i kroppen. Den især velegnet til begyndere. I meditationen bliver du guidet til at mærke omgivelserne omkring dig, herefter din krop efterfulgt af dine følelser og dine tanker for til sidst at finde det sted indeni, hvor der altid er ro. 

Du får 2 ekstra udgaver af meditationen med i købet.

PRIS: DKK 49,-

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 13 min.

Styrk din jordforbindelse og stå stærkere i verden

I Grounding-meditationen guider jeg dig ind i en smuk visualisering, hvor du skaber er stort flot rodnet under dig, som sikrer, at du står stabilt i verden, og ikke så let kan vælte.

Videoen er optaget i en floddal i Andalusien, nær Frigiliana, hvor jeg også holder meditationskurser.

PRIS: 49,-

Køb

LYDFIL: 10 min.

Walking Meditation

I meditationen får du opmærksomhed på alle de sanseindtryk, du møder på din vej. Alt det du kan høre, dufte, se og mærke. Når du aktiverer sanserne på denne måde, forstærker du din kontakt til naturen.

Du kan også bruge meditationen derhjemme og forestille dig, at du går en tur ved vandet eller i skoven.

PRIS: 29,-

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 7 min.

Få ro i dig selv og accept af de ting, du står i

Denne meditation hjælper dig til at finde ind i en ro og skabe en stærkere kontakt til dit hjerte, så du bedre kan mærke, hvad der er godt for dig i dit liv. Jeg guider dig igennem en visualisering af lys og sætter fokus på en større accept af dig selv og de udfordringer du står i i dit liv.

PRIS: 49,-

Køb

MEDITATIONSMUSIK  

Albummet ”Deep Inner Tones of the Soul” er både skabt til meditation, fordybelse og afslapning. Jeg bruger selv musikken til nogle af meditationerne på mine meditationsforløb. Hør uddrag af musikken her:

Læs mere om musikken

PRIS: 9,40 €

Køb

VIDEO ELLER LYDFIL

En meditation 100% tilpasset til dig

Få din egen personlige meditation med fokus på præcis det, du har lyst til, eller som du har brug for at arbejde med i din personlige udvikling.

Når du køber “DIN MEDITATION”, kontakter jeg dig for at aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen i en halv time via skype eller telefon. Her taler vi om det tema eller den udfordring, du ønsker at få sat fokus på gennem meditation. Du vælger selv, om meditationen skal være på video eller lydfil. Inden for de næste 2 uger laver jeg meditationen til dig og sender jeg den til dig på mail.

PRIS: DKK 950,-

Køb

MEDITATIONSVIDEO: 7 min.

Træd ind i dit hjem med mere nærvær

Denne meditationsvideo hjælper dig med at slippe arbejdet og lade op, så du har mere overskud når du kommer hjem og kan være mere nærværende over for dem, du holder af. Videoen er gratis. Det eneste, du skal gøre er at klikke på billedet og tilmelde dig min nyhedsmail.

PRIS: DKK 0, –

Hent den gratis

LYDFIL: 11 min

Meditér dig til ro og afslapning, så du let falder i søvn

Meditationen hjælper dig med at lande i dig selv, inden du skal sove. I meditationen bliver du guidet til at slippe de tanker og bekymringer, der fylder og får hjælp til at finde ro i din krop.

Du får en ekstra udgave af meditationen med i købet med baggrundslyde fra skoven og en rislende bæk.

PRIS: DKK 0,-

Hent den gratis

FARVEL STRESS PAKKEN

Mini-onlinekursus med tre meditationer der styrker dig mod stress

Få konkrete redskaber til at finde ro og lade op i en travl hverdag.

I Farvel Stress pakken får du bl.a. evig adgang til min:

Taknemmelighedmeditation

Groundingmeditation

Mærk Dig Selv meditation

PLUS en BONUS-meditation

PRIS: DKK 499,-  

Læs mere og køb pakken her

<3

%d bloggers like this: