Samtaler

C0134T01

Samtaler

Har du brug for coaching, støtte eller rådgivning til at finde ind til, hvad der er godt for dig lige nu, hvor du står et svært sted i dit liv? Eller vil du gerne arbejde med din personlige eller spirituelle udvikling og få en større bevidsthed omkring, hvem du er?

 

Når du kommer til en samtale hos mig, hjælper jeg dig med at finde ind til, hvad der er på spil i dig eller den situation, du står i, så du bedre kan komme videre. I mine samtaler bruger jeg ofte meditative teknikker, som hjælper dig til at mærke efter. Når du lytter til dit hjerte, kan du lettere leve et liv i bedre overensstemmelse med den, du er.

 

Dét tilbyder jeg

I min praksis i Højbjerg, og over Skype, tilbyder jeg personlige coaching- og rådgivningssamtaler til dig, der har brug for at fordybe dig i et tema eller udfordring i dit liv for at komme videre. Jeg tilbyder også længerevarende mentorforløb samt healing, som bringer dig lindring, ro eller forløsning via kroppen og energisystemet.

 

 

Stine Kvistgaard er en fantastisk coach.

Hun har den fineste indlevelse og giver plads til refleksioner samtidig med, at hun fører én nye steder hen med sin intuition og professionelle tilgang.

Man føler sig tryg og beriget efter en coaching samtale med Stine. Jeg er hver gang blevet klogere på mine udfordringer, begrænsninger ikke mindst styrker og jeg føler mig mere oplyst og opløftet.

Tak for dig Stine!

PIA SKOVSGAARD

 

Stine har hjulpet mig at genfinde fodfæstet efter en sygemelding fra en kaotisk arbejdsplads med uklare roller og manglende ansvarsdefinitioner. Gennem samtaler har Stine guidet mig til at blive bedre til at lytte til og agere ud fra min krops signaler, og hun har introduceret mig til de mange fordele ved meditation i processen med at genfinde mig selv.

Jeg er nu tilbage på samme arbejdsplads, hvor jeg i dag navigerer i større harmoni og med en bedre selvindsigt omkring hvilke forventninger fra mig selv og omverdenen, jeg synes er rimelige at opfylde. Tak Stine fordi du hjalp mig med at genfinde balancen i mit liv.

LOUISE JENSEN

 

 

Eksempler på samtaleemner:

Av mit hjerte 

Sporskifte i livet  

Selvværd 

Spirituel opvågning 

Stress 

Opstart af egen virksomhed 

 

 

Pris pr. session: DKK 750,- (1,5 time)

 

Book en tid på 23 42 42 16 eller stine@feelcompany.dk

 

Stine er uddannet Transition Coach, en uddannelse akkrediteret af EMCC. Hun har arbejdet med sin egen personlige udvikling i mere end årti. Bl.a. har hun et 2 årigt biodynamisk psykoterapeutisk forløb bag sig samt løbende, intensiv undervisning i personlig udvikling og meditation siden 2012 hos sin personlige læremester. Derudover mestrer hun bl.a. healingsformerne hjertehealing og intuitiv healing efter kurser ved Marianne Lane.

Stine er desuden uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har dygtiggjort sig inden for emner som personlig branding, forandringer i organisationer, markedsføring og har generelt stor indsigt i virksomheds- og medarbejderfokuserede problematikker.

 

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *