Om Stine Schou Kvistgaard

FEEL Company ejes af Stine Schou Kvistgaard, som er meditationsguide og personlig rådgiver.

Stine underviser i meditation og nærvær på holdundervisning i Danmark og Andalusien. En del af hendes arbejde foregår desuden online via meditationsforløb med videoer, lydfiler og løbende personlig sparring.

Hun rådgiver og coacher desuden mennesker, som ønsker en bedre kontakt med sig selv, står et svært sted i deres liv eller vil finde modet til at følge sit hjerte.

 

 

 

 

“I dag er vi alt for meget “oppe i hovedet” og træffer beslutninger med hjernen frem for hjertet. I vores travlhed glemmer vi tit at lytte til vores intuition eller mavefornemmelse, og det er en af grundene til, at mange af os bliver stressede eller kan have svært ved at finde nok mening i vores liv.

Hvis vi udelukkende baserer vores beslutninger på rationelle betragtninger eller på hvad andre synes – og  ikke er ærlige over for os selv omkring, hvad vi ønsker inderst inde – så har sjælen det svært. Derfor er det vigtigt at lære at lytte til hjertet.

Det er dét jeg hjælper andre med at træne og finde modet til – bl.a. gennem meditation.”

STINE SCHOU KVISTGAARD

 

 

 

 

 

<3

<3

Stine Schou Kvistgaard er bl.a. meditationsguide og Certificeret Transition Coach.

 

 

Læs mere om Stine

Stine er oprindeligt udannet cand-ling.merc. i virksomhedskommunikation og har bl.a. arbejdet på et reklamebureau i Aarhus.

 

Hun begyndte selv at meditere tilbage i 2009, da hun fik sit første barn. Med et alvorligt møde med stress i bagagen fra tidligere, fandt hun meditation som et ideelt værktøj til at deale med hverdagens pres i arbejdslivet såvel som mor.

 

Stine har siden 2012 modtaget intensiv undervisning i meditation hos sin egen læremester. Derudover har hun i mere end et årti løbende dygtiggjort sig inden for personlig udvikling.

 

 

Stines kursusdeltagere og klienter står ofte i en situation, hvor de har lyst til eller brug for at kigge mere indad, eksempelvis på grund af stress eller sygdom. Her er meditation et meget virksomt og skånsomt redskab, fordi det udover at kunne give en større ro og balance også er en indre rejse, hvor man lærer sig selv bedre at kende. Og lærer at lytte til sig selv og sin krops signaler.

 

Jeg har selv måttet lære på den hårde måde, hvad der sker, hvis man ikke lytter til sig selv. I mit allerførste job i reklamebranchen oplevede jeg på egen krop, hvordan det er at gå ned med alvorlig stress. I lang tid havde jeg svært ved at overskue at gå udenfor en dør eller se andre mennesker, og jeg oplevede mange fysiske symptomer. Men med hårdt arbejde og viljen til at kigge indad fik jeg over tid kæmpet mig op igen.”

 

Stines møde med stress blev starten på en årelang selvuddannelse med fokus på personlig udvikling og et vigtigt afsæt til det liv, hun har i dag, hvor hun bl.a. underviser andre i at meditere.

 

”Med det kæmpe pres, vi alle sammen lever under i dag, er det blevet min mission at lære andre, hvordan de bedre kan mærke efter og lytte til sig selv, så de står stærkere i verden.”

 

Det var dog først senere i Stines arbejdsliv, hun fandt modet til at gå efter sin passion.

 

Jeg kunne mærke, at jeg ikke var rigtig glad i den hverdag og det gamle job, jeg havde, hvor jeg dengang arbejdede med kommunikation og projektledelse. Det var som om, jeg hørte noget kalde. Mit hjerte hviskede til mig, at der manglede noget vigtigt. At jeg skulle bruge mig selv mere mit arbejde – at jeg skulle folde mig mere ud som menneske.

 

Da jeg havde lyttet på det i længere tid, besluttede jeg mig til sidst for at sige op, pakke tingene og rejse til Spanien sammen med min mand og to små piger på 2 og 5. Det var en af de sværeste -men vigtigste – beslutninger, min mand og jeg nogensinde har truffet, men da jeg først havde taget skridtet begyndte ideerne og min passion lige så stille at tage form. I sidste ende var det beslutningen om at trække stikket i en periode, der ledte til starten på min virksomhed FEEL Company.

 

Du kan se mere om Stines rejse i denne video.

 

 

Et udpluk af Stines kurser og uddannelse

Løbende undervisning i meditation og personlig udvikling (siden 2012), ved psykolog Ann-Louise Ulsted

Certificeret Transition Coach Practitioner, akkrediteret uddannelse af EMCC

Kursus i at holde felter, ved Marianne Lane

Kursus i hjertehealing og intuitiv healing, ved Marianne Lane

2-årigt biodynamisk, psykoterapeutisk kursusforløb, ved Anne Marie Troelsen

Cand.ling.merc. i virksomhedkommunikation

 


 

Jeg tilbyder:

Meditationskurser i Aarhus og Andalusien

Jeg holder løbende undervisning i store eller små grupper til dig, der gerne vil prioritere dig selv mere

og opnå mere ro og overskud i din hverdag, så du får en større livskvalitet og en bedre kontakt med dig selv.

 

Online meditation

Online meditation er for dig, der gerne vil integrere meditation i din hverdag, men som ikke har tid eller

mulighed for at være med på et fysisk hold. Med online meditation kan du meditere når – og hvor – du vil.

 

Samtaler, mentoring og healing

Jeg tilbyder personlige samtaler, healing og spirituel mentoring til dig, der gerne vil have personlige støtte og

vejledning i at lære at lytte mere til dit hjerte og din intuition, så du kan leve et liv mere i overensstemmelse

med den, du er.

 

Meditation i naturen

FEEL Company tilbyder også meditative gåture i området omkring Aarhus. Kontakt mig, hvis I er en

gruppe venner eller kollegaer, der ønsker en dag med fordybelse i naturen.

 

 

Tilmeld dig min nyhedsmail og få min gratis videomeditation “Kom godt hjem”.