Kurser


Forårskursus i Aarhus med meditation og mindful pilates

3 gange i foråret med fokus på krop, hjerte og sjæl

Vil du gerne prøve kombinationen af meditation og mindful pilates? Så kom med på et af vores kurser i Aarhus, hvor du ikke kun vil finde ro og fordybelse, men også vil skrue op for kontakten til dig selv.

Tre gange i maj og juni træner vi bevidst nærvær gennem meditation, mindful pilates, afspænding og fordybelse. Der er både et eftermiddagshold og et aftenhold.

Læs mere her

  

Kursus i Andalusien

Forkæl dig selv med en uges solrigt getaway i idylliske omgivelser

Frigiliana i Andalusien er den perfekte base til at lade op i den smukke, rolige landsbyidyl, hvor man let kan finde ind i en ro og fordybelse. Blot få meter fra bygrænsen er man ude i vild og bjergtagende natur.

Hvis du lyst til at fordybe dig i mindful pilates, meditation og naturen og opleve et fællesskab med andre, som deler disse interesser ? Så er dette kursus lige noget for dig. 

Læs mere her

 Meditationskursus i Aarhus 

Vil du gerne lære at meditere eller mødes i et fællesskab og opleve magien ved at meditere sammen? Så tilmeld dig mit næste meditationsforløb.

Kurset strækker sig over 6 gange og er både for begyndere og øvede. I undervisningen lærer du at blive bedre til at mærke dig selv og få mere kontakt til kroppen, få en bedre hjertekontakt og adgang til din intuition. Jeg lærer dig at bruge kroppens energipunkter, og vi benytter os af kropsscanninger, grounding-øvelser og visualiseringer med lys, farver eller billeder.

(Bor du ikke i Østjylland, har jeg også et forløb til dig. Læs mere her.)

 

Kom med på næste hold i Aarhus

Tid: Hver anden tirsdag kl. 20.30 til ca. 22.15. Næste kursusstart 23. januar.

Sted: Forløbet foregår i Aarhus C eller i min praksis i vores hjem på Spicavej 19, 8270 Højbjerg

Pris: 950 kr. for 6 gange (850 kr. for dig der er MIGtid VIP)

Tilmelding: stine@feelcompany.dk

Max antal deltagere: 8

Mine meditationsforløb bygger på en hjerte- og energibaseret tilgang og giver en større bevidsthed omkring krop, følelser og intuition og om kroppens energisystem.

Jeg guider dig igennem øvelserne, og vi bruger ofte afslappende baggrundsmusik som understøttende hjælp. Undervejs er der mulighed for at udveksle, hvis man har noget på hjerte omkring øvelserne eller fra sin egen dagligdag. Dette er dog ikke et krav.

Kontakt mig, hvis du vil skrives op til næste hold eller få en beskrivelse af forløbet tilsendt på mail. Jeg laver løbende nye hold, når jeg har nok deltagere til et forløb.

<3 

Læs mere om mine online kurser under menuen ONLINE i toppen.

 Dagskurser og meditation i naturen

Kom i kontakt med naturen – og dig selv!

Jeg arrangerer dagskurser med meditation samt silent & sensing walks med meditation i naturen for større og mindre grupper.

Der findes ikke noget sted, der er bedre at opholde sig, end i naturen. Når vi opholder os i naturen, kommer vi helt automatisk ned i gear. Især hvis vi tager musikken ud af ørerne og går en tur i stilhed. I naturen vi bliver aktiveret på en anden måde gennem vores sanser, så vi bedre kan mærke os selv og husker, hvad der er vigtigt i vores liv.

På en FEEL Walk tager jeg dig og de andre deltagere med på en gåtur i eller omkring Aarhus. Vi går det meste af vejen langsomt og i stilhed, og undervejs stopper vi op på særlige steder og mediterer eller laver sanseøvelser, der øger nærværet og skaber fokus på det indre i os selv. Kontakt mig, hvis du vil høre mere.

[/blocks]


 <3

Nytårsmeditation – Sæt dit hjertes kurs for 2018

Søndag den 7. januar kl. 14 – 17.

Skal 2018 være DIT år? Et år hvor du har dig selv med i det, du gør. Hvor du mærker større livsglæde og bærer dig gennem livet med styrke, mod og nærvær.

Start det nye år op med meditation, selvrefleksion og fordybelse og læg kursen for sådan som du ønsker, 2018 skal være for dig.

Vi mødes i en mindre gruppe og starter det nye år op sammen.

Vi vil lave fordybelses-øvelser, der hjælper dig med at sætte fokus for dig selv i det nye år, og vi vil lave forskellige meditationer, som skruer op for din power, kontakten til din sjæl og hjælper dig med at lægge stenene for året, der kommer.

<3

<3

<3

<3

<3

Pris: 400 kr. (300 kr. for dig der er MIGtid VIP)

Sted: Følger senere, men afholdes i Aarhus eller Højbjerg

Tilmeldingsfrist: 27. december.

Min. 6 tilmeldinger – max. 10.

Tilmelding og betaling

Tilmeld dig via mail til stine@feelcompany.dk

Din tilmelding er sikret, når du har indbetalt beløbet via mobilepay til 23424216 eller til kontonr. 0891 0002043259.

Du kan også betale kontant efter aftale.

 <3


[/blocks]

 

Stine er en fantastisk underviser. Hun er rolig, varm, tillidsvækkende og enormt omsorgsfuld.

Stine er god til at skabe en afslappet stemning, hvor man føler sig godt tilpas og kan fokusere på øvelserne.

Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at mærke de signaler, min krop sender, når jeg er stresset,

i underskud eller for træt. Det betyder, at jeg hurtigere kan reagere og sørge for at indarbejde pauser,

ro og tid til eftertanke i en travl hverdag.

 


 

LÆS HER, HVAD TIDLIGERE DELTAGERE SIGER OM UNDERVISNINGEN I AARHUS:

 

Jeg meldte mig til forløbet, fordi jeg ledte efter en metode til at komme ned i gear. Jeg havde brug for at komme ned i kroppen og mærke efter for på den måde at kunne skabe en bedre balance mellem arbejde og afslapning.

Stine er en fantastisk underviser. Hun er rolig, varm, tillidsvækkende og enormt omsorgsfuld. Hun lytter meget og er altid opmærksom på at tilpasse undervisningen, så den passer til de enkelte deltageres behov og ønsker. Stine er god til at skabe en afslappet stemning, hvor man føler sig godt tilpas og kan fokusere på øvelserne.

Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at mærke de signaler, min krop sender, når jeg er stresset, i underskud eller for træt. Det betyder, at jeg hurtigere kan reagere og sørge for at indarbejde pauser, ro og tid til eftertanke i en travl hverdag.

Vi har arbejdet meget med accept og med at fokusere på det positive og skabe ny energi. Det, synes jeg, har været meget givende.

At deltage i et forløb, der strakte sig over flere måneder, har betydet, at jeg rent faktisk har husket at bruge meditation mere i min hverdag. De små hjemlige meditationspauser bliver let glemt i en travl hverdag. Ved at skulle af sted hver anden uge er jeg blevet mindet om, hvor gavnlig meditation er for mit velbefindende, og det har mindet mig om at tage lidt flere meditationspauser derhjemme.

/Anne Back

 

Personligt har jeg været meget begejstret for kurset hos Stine. Baggrunden for min interesse i kurset var et ønske om at få nogle konkrete redskaber til selv at skabe et åndehul i en travl hverdag. Jeg har ikke tidligere erfaring med meditation, men oplevede at indføringen i meditationsteknikkerne gjorde det muligt for mig at få udbytte af hver session.

Dertil kom, at jeg i forhold til brugen af teknikerne undervejs fik selvtillid nok til selv at gøre brug af meditation i mit arbejde, hvor jeg som psykolog har samtaleforløb med sygemeldte, der lider af stress, angst eller depression. Det er efterfølgende min erfaring, at brugen af meditation kan reducere symptomerne hos mine klienter, hvorfor jeg på alle måder oplever at have fået et stort udbytte af kurset hos Stine.

Det er altid en behagelig oplevelse at befinde sig i hendes praksis, hvor der øvelserne imellem er tid og rum til refleksioner over de associationer, der kan opstå under en øvelse. Jeg vil varmt anbefale kurset til andre uanset, om man har erfaringer fra tidligere, eller, som jeg selv, endnu ikke havde prøvet det. For mit eget vedkommende, er det i hvert fald ikke sidste gang, at jeg vil deltage i hendes kursus!

/Henriette, psykolog

 

Mit møde med Stine og hendes inspirerende meditationskursus har været en meget positiv oplevelse. Stines rolige og kyndige guidning gennem øvelserne har dels givet en følelse af større mentalt velvære og dels en følelse af bedre at kunne “mærke efter”.
Stine udstråler en ro og balance, som understreges af hendes behagelige musikvalg.
Et stort plus at Stine også inspirerer til selv at afprøve teknikerne hjemme.
 
 
/Lisbeth, lærer.

 


 

Meditation giver dig bedre kontakt med dit hjerte

Det kan være svært at bevare kontakten med sig i en travl hverdag, hvor vi ikke altid har tid til at checke ind med os selv

og mærke, hvordan vi har det. Nogle gange kommer vi til at overhøre vigtige signaler som stress, en dårlig mavefornem-

melser og ender med at træffe uhensigtsmæssige beslutninger, som ender med at slide på os.

I en hverdag, hvor vi det meste af tiden er “oppe i hovedet”, er meditation en måde at komme “ned i kroppen” på, så du

finder ind til en ro i dig selv. Når du begynder at meditere lærer du at lytte mere til dit hjerte og til det, din intuition

fortæller dig. Og når du bedre kan høre din indre stemme, bliver det lettere tage beslutninger i hverdagen, som er rigtige

for dig. Det giver dig mere energi, overskud og livskvalitet.

Lyt til eller bestil noget af den meditationsmusik, jeg bruger på mine forløb.

Skriv dig op til et af mine kurser i formularen nedenfor.

<3

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *