Kurser

[/block]

Spirituelle Ritualer

21-dages onlinekursus

Er du nysgerrig på at udvikle din spirituelle side? Her får du et kursus, der hjælper dig med at skabe en daglig praksis for dig selv, hvor du hver dag laver en lille spirituel øvelse.

Du får i alt 21 af mine allerbedste øvelser, som du kan bruge for evigt.

LÆS MERE OM KURSET

6 ugers intensivt meditationsforløb

På mit 6 ugers online meditationskursus, hjælper jeg dig med at integrere meditation i din hverdag, så du gradvist opbygger mere energi, overskud og nærvær i din hverdag.

Du får en bedre kontakt med dig selv, styrke forbindelsen til din krop, dit hjerte og din sjæl og opnå nye indsigter om dig selv.

Start forløbet når du vi, og få direkte sparring fra mig, mens du er i gang. LÆS MERE OM FORLØBET HER

FARVEL STRESS – mini onlinekursus

Mini-onlinekursus med tre meditationer der styrker dig mod stress ved hjælp af meditation. Du kan bruge meditationerne efter behov eller følge forløbet i online-kurset over de tre uger, miniforløbet varer.

I Farvel Stress pakken får du evig adgang til 3 af mine mest grundlæggende meditationer, der styrker dig mod stress og hjælper dig til indre ro, samt en bonusmeditation der hjælper dig til bedre nattesøvn.

LÆS MERE OM FORLØBET HER


Kursus i Andalusien

Forkæl dig selv med en uges getaway i idylliske omgivelser

Frigiliana i Andalusien er den perfekte base til at lade op i den smukke, rolige landsbyidyl, hvor man let kan finde ind i en ro og fordybelse. Blot få meter fra bygrænsen er man ude i vild og bjergtagende natur.

Hvis du lyst til at fordybe dig i mindful pilates, meditation og naturen og opleve et fællesskab med andre, som deler disse interesser ? Så er dette kursus lige noget for dig.

Læs mere her


<3

<3

Meditationskursus i Aarhus

Vil du gerne styrke kontakten til dig selv og blive mere forbundet med din krop, dit hjerte og din sjæl?

Og har du lyst til at opleve magien ved at meditere sammen?

Så kom med på mit næste meditationsforløb, som strækker sig over 6 gange.

Holdet er både for begyndere og øvede, og du vil den første gang få en kort introduktion til det at meditere.

I undervisningen lærer du at blive bedre til at mærke dig selv og få mere kontakt til kroppen, få en stærkere hjertekontakt og connecte med dit åndelige plan i dig.

Jeg lærer dig at bruge kroppens energipunkter, og vi benytter os af kropsscanninger, energi og grounding-øvelser samt visualiseringer med lys, farver og billeder.

Jeg guider dig igennem øvelserne, og vi bruger næsten altid afslappende baggrundsmusik som understøttende hjælp.

Her har jeg udvalgt den bedste musik til dig, som arbejder med ind i meditationerne.

For de af jer, der har lyst, vil jeg lejlighedsvis introducere enkelte engle, som du kan “invitere med” ind i nogle af meditationerne.

Der er hver gang mulighed for at udveksle, hvis man har noget på hjerte omkring øvelserne eller fra sin egen dagligdag. Dette er dog ikke et krav for at være med.

 <3

Stine er en fantastisk underviser. Hun er rolig, varm, tillidsvækkende og enormt omsorgsfuld.

Stine er god til at skabe en afslappet stemning, hvor man føler sig godt tilpas og kan fokusere på øvelserne.

Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at mærke de signaler, min krop sender, når jeg er stresset,

i underskud eller for træt. Det betyder, at jeg hurtigere kan reagere og sørge for at indarbejde pauser,

ro og tid til eftertanke i en travl hverdag.

Anne Back

<3

Kom med på næste hold i Aarhus

Kontakt mig, hvis du vil på venteliste til næste hold

Tid: Hver anden tirsdag kl. 20.30 til 22.15.

Sted: Mit hjem i Højbjerg (Aarhus).

Pris: 1.150 kr. for 6 gange (Som MIGtid VIP får du kurset til 850 kr.)

Tilmelding: stine@feelcompany.dk

Max antal deltagere: 10

Kontakt mig, hvis du vil skrives op til næste hold. Jeg laver løbende nye hold, når jeg har nok deltagere til et forløb.

<3



Læs mere om mine online kurser under menuen ONLINE i toppen.



Dagskurser og meditation i naturen

Kom i kontakt med naturen – og dig selv!

Jeg arrangerer ind imellem dagskurser med meditation i naturen for større og mindre grupper.

Der findes ikke noget sted, der er bedre at opholde sig, end i naturen. Når vi opholder os i naturen, kommer vi helt automatisk ned i gear. Især hvis vi tager musikken ud af ørerne og går en tur i stilhed. I naturen vi bliver aktiveret på en anden måde gennem vores sanser, så vi bedre kan mærke os selv og husker, hvad der er vigtigt i vores liv.

På et sådant kursus tager jeg f.eks. dig og de andre deltagere med på en gåtur i eller omkring Aarhus. Vi går det meste af vejen langsomt og i stilhed, og undervejs stopper vi op på særlige steder og mediterer eller laver sanseøvelser, der øger nærværet og skaber fokus på det indre i os selv. Kontakt mig, hvis du vil høre mere.

<3

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OM STINES UNDERVISNING?

Jeg meldte mig til forløbet, fordi jeg ledte efter en metode til at komme ned i gear. Jeg havde brug for at komme ned i kroppen og mærke efter for på den måde at kunne skabe en bedre balance mellem arbejde og afslapning.

Stine er en fantastisk underviser. Hun er rolig, varm, tillidsvækkende og enormt omsorgsfuld. Hun lytter meget og er altid opmærksom på at tilpasse undervisningen, så den passer til de enkelte deltageres behov og ønsker. Stine er god til at skabe en afslappet stemning, hvor man føler sig godt tilpas og kan fokusere på øvelserne.

Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af at mærke de signaler, min krop sender, når jeg er stresset, i underskud eller for træt. Det betyder, at jeg hurtigere kan reagere og sørge for at indarbejde pauser, ro og tid til eftertanke i en travl hverdag.

Vi har arbejdet meget med accept og med at fokusere på det positive og skabe ny energi. Det, synes jeg, har været meget givende.

At deltage i et forløb, der strakte sig over flere måneder, har betydet, at jeg rent faktisk har husket at bruge meditation mere i min hverdag. De små hjemlige meditationspauser bliver let glemt i en travl hverdag. Ved at skulle af sted hver anden uge er jeg blevet mindet om, hvor gavnlig meditation er for mit velbefindende, og det har mindet mig om at tage lidt flere meditationspauser derhjemme.

/Anne Back

Personligt har jeg været meget begejstret for kurset hos Stine. Baggrunden for min interesse i kurset var et ønske om at få nogle konkrete redskaber til selv at skabe et åndehul i en travl hverdag. Jeg har ikke tidligere erfaring med meditation, men oplevede at indføringen i meditationsteknikkerne gjorde det muligt for mig at få udbytte af hver session.

Dertil kom, at jeg i forhold til brugen af teknikerne undervejs fik selvtillid nok til selv at gøre brug af meditation i mit arbejde, hvor jeg som psykolog har samtaleforløb med sygemeldte, der lider af stress, angst eller depression. Det er efterfølgende min erfaring, at brugen af meditation kan reducere symptomerne hos mine klienter, hvorfor jeg på alle måder oplever at have fået et stort udbytte af kurset hos Stine.

Det er altid en behagelig oplevelse at befinde sig i hendes praksis, hvor der øvelserne imellem er tid og rum til refleksioner over de associationer, der kan opstå under en øvelse. Jeg vil varmt anbefale kurset til andre uanset, om man har erfaringer fra tidligere, eller, som jeg selv, endnu ikke havde prøvet det. For mit eget vedkommende, er det i hvert fald ikke sidste gang, at jeg vil deltage i hendes kursus!

/Henriette, psykolog

Mit møde med Stine og hendes inspirerende meditationskursus har været en meget positiv oplevelse. Stines rolige og kyndige guidning gennem øvelserne har dels givet en følelse af større mentalt velvære og dels en følelse af bedre at kunne “mærke efter”.
 
Stine udstråler en ro og balance, som understreges af hendes behagelige musikvalg.
 
Et stort plus at Stine også inspirerer til selv at afprøve teknikerne hjemme.
 <3
/Lisbeth, lærer.

Leave a Reply Text

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: