Gratis

Gratis Sov Godt meditation

Meditér dig til ro og afslapning, så du let falder i søvn

Meditationen hjælper dig med at lande i dig selv, inden du skal sove. I meditationen bliver du guidet til at slippe de tanker og bekymringer, der fylder og får hjælp til at finde ro i din krop.

Du får en ekstra udgave af meditationen med i købet med baggrundslyde fra skoven og en rislende bæk.

Hent den gratis

Prøv MIGtid GRATIS i 1 måned

Kom med i mit onlinemeditations- og selvkærlighedsunivers

Hver uge får du nye meditationsvideoer og lydfiler, som giver dig ro, afstressning og fokus på dig selv. Men mere end alt handler MIGtid om at give dig kærlige skub og inspiration til at prioritere dig selv og gøre noget godt for dig selv i hverdagen.

Prøv det gratis i en måned og se om det er noget for dig. Der er ingen binding, og du kan afmelde når som helst.

Læs mere om MIGtid og prøv 1 måned gratis

Gratis Kærlighedsmeditation  

Giv dig selv et kærlighedsboost

Min populære Kærlighedsmeditation, hjælper dig med at skrue op for kærligheden til dig selv og andre. Varighed 11 min (LYDFIL).

I meditationen tager jeg dig først med ind i en visualisering af, at du giver kærlighed og omsorg til dig selv. Herefter giver du kærlighed til dem, du holder af.

Kærlighedsmeditationen indgår også i MIGtid og mit intensive 6-ugers Online Meditationskursus og er en af brugernes absolutte favoritter.  <3

Hent den gratis

Morgenmeditation

Start dagen med en morgenmeditation på 9 minutter, som giver dig styrke, kærlighed og samler dig.

Meditationen er optaget på toppen af bjerget bag min families hus i Andalusien.

Taknemmelighedsmeditation

Meditationen er en smutvej til kontakt med dit hjerte ved at sætte fokus på taknemmeligheden over for en, du holder af, eller minder fra fortiden, som fylder dig med glæde og taknemmelighed. Meditationen er optaget LIVE i april 2017.

I MIGtid finder du også en professionelt optaget taknemmelighedsmeditation. MIGtid er et online univers med meditationer og kærlige skub til at gøre noget godt for dig selv. Du kan klikke dig til MIGtid via en app på din telefon. Prøv MIGtid gratis i 1 måned her.

Gudindemeditation

Denne meditation guider dig til at folde dine vinger ud som en smuk gudinde. Giv dig selv lov til at være præcis, som du er, og tag din plads i verden med endnu større stolthed.

Meditationen er optaget ude i fjeldet i Norge på en frostklar dag med solskin.

Genskab kontakten med dig selv på få minutter

I en travl hverdag kan kan det være svært at holde fast i kontakten med sig selv. Andres behov og forventninger kan få dig ud af kurs, og du føler måske ikke altid, du har mulighed for at skabe tid og rum til dig selv.

Men med en kort meditativ øvelse kan du nå at lade en lille smule op. Du behøver ikke meditere længe for at opnå en effekt – og ofte kan det ændre hele din dag, hvis du formår at give dig selv et lille åndehul. Lidt har nemlig også ret.

Når du trænger til 2 minutters ro til at finde dig selv igen, kan du gøre dette her ❤️

Screen Shot 2016-07-04 at 17.35.24

Prioritér dig selv i ferien

Selv om du holder ferie, kan det måske alligevel være svært at finde nok tid til DIG. På trods af at ferien netop er tiltænkt det. Ironisk ikke?

Men hvis du – ligesom jeg – holder ferie sammen med dine børn, din familie eller dine venner, er aktivitetsniveauet måske højt, eller der kan være mange hensyn at tage til alle de andres behov og ønsker.

Men det kan være svært at vælge sig selv nok til. Over fællesskabet. Svært at skabe nok stunder væk fra de andre. Selv om det kun er få minutters pause, der er brug for.

MÅSKE HAR DU BRUG FOR ET KÆRLIGT SKUB I DIN FERIE FOR AT PRIORITERE DIG SELV?

I videoen giver jeg dig en energiøvelse, som hjælper dig med at finde dig selv igen. God ferie!❤️

Gratis guidet meditation til iværksættere

Som iværksætter kan det ind imellem være svært at holde fokus midt i virvaret at tanker, ideer og bekymringer. Sommetider kan du måske helt komme til at glemme, hvad udgangspunktet var. Hvad der tændte gnisten i første omgang og igangsatte hele iværksætterprocessen.

Som iværksætter har jeg selv brugt meditation som en metode til fokusering og centrering flere gange ugentligt. En dag fik jeg tanken at lave en meditation til andre iværksættere, som kan have behov for den samme støtte til fokusering.

11328256_639428096193858_374453302_n

Hent meditationen, og giv dig selv en pause, som hjælper dig med at genfinde fokus.

TEMA: “Hold fokus på din gnist”

Slip arbejdet – meditation på 7 min

Meditationen hjælper dig med omstille dig efter en travl arbejdsdag, så du får mere energi og nærvær, når du kommer hjem.

Når du henter meditationen kan du vælge at blive tilmeldt mit nyhedsbrev. Her får du hver måned inspiration til, hvordan du skaber en hverdag med mere energi, og hvordan du bliver bedre til at lytte til dit hjerte. Du kan altid framelde dig igen.

Screen Shot 2016-05-04 at 12.16.59

Modtag min gratis “Kom godt hjem” – meditation

INDTAST DINE OPLYSNINGER OG FÅ MEDITATIONEN MED DET SAMME:.

Fornavn
Email