Efterårskursus med meditation og mindful pilates

Meditation og Mindful Pilates i Aarhus

3 gange med fokus på krop, hjerte og sjæl

 

 

 

Længes du efter at stoppe lidt op og mærke efter – og finde hjem i dig selv?

Så kom med på et af vores kurser i Aarhus, hvor du ikke kun vil finde ro og fordybelse, men også vil skrue op for kontakten til dig selv.

 

Over 3 gange i november og december á tre timers varighed træner vi bevidst nærvær gennem meditation, mindful pilates, afspænding og fordybelse.

 

Det kan være udfordrende at pleje den indre balance i en travl hverdag. Svært at prioritere tid nok til sig selv for at kunne lade energien fuldt op, opnå indre ro og lytte til, hvad dit hjerte fortæller dig. På kurset med mindful pilates og meditation falder vi ind bag hverdagstravlheden og relaterer til os selv fra kroppen, hjertet og sjælen.

 

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil komme mere ned i kroppen og blive (endnu) bedre til at mærke efter. Til dig, der har lyst til at udforske, hvordan du kan bruge meditation og mindful pilates til at finde ro og centrering  – og som redskab til at lære dig selv bedre at kende.

 

Vi starter gangene med mindful pilates på måtter og sætter os derefter i udestuen ved brændeovnen lune og hygge. Her fordyber vi os i meditation. Undervejs på kurset er der plads til at udveksle fortælle om det, du oplever undervejs.

 

Forkendskab til meditation og mindful pilates er ikke et krav. Alle kan være med.

 

Kurset holdes af Stine Schou Kvistgaard og Suzanne Ellefsen

 

 

Jeg fik rigtig meget ud af forløbet. Ved at starte med Pilates først kommer man ned i gear og er klar til meditationen. 

Jeg var totalt afslappet efter hver gang og har fået mod på at prøve noget mere / lign. af disse ting.

NANNA 

<3

<3

Tid og sted

 

 3 aftener kl. 19 – 22

Torsdag d. 15. november: KROPPEN

Torsdag den 29. november: HJERTET

Torsdag d. 13. december: SJÆLEN

Undervisningen på dette hold foregår i Suzannes hjem på Valbyvej nr. 4, 8000 Århus C.

 

 

 

Få et lille glimt af stemningen her:

 

 

 

Pris og tilmelding

Pris for kurset på 3 gange á 3 timer: 950 kr.

 

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til:

Suzanne på suzanneellefsen@gmail.com

eller Stine på stine@feelcompany.dk

 

Din plads er sikret, når du har indbetalt beløbet til en af os:

Suzanne: Konto nr. 0891 2059619

Stine: Konto nr. 0891 0002030726 eller via Mobile Pay til 23 42 42 16.

 

Husk at notere dit navn på indbetalingen.

 

Tilmeldingen er først til mølle.

 

 

 

Hvorfor Mindful Pilates og Meditation?

Når kroppen falder til ro, følger sindet med – og vice versa. Derfor arbejder vi med kroppen via mindful pilates, og med sindet via meditation. Bevægelse er en god og brugbar metode til at have fokus på sanselighed og at skabe kontakt mellem hjerne og krop. Meditation styrker forbindelsen til både krop, hjerte og sjæl, så du bedre kan mærke, hvad der er godt for dig og hvad der ikke er.

 

Hvis du har lyst til at fordybe dig i meditation og mindful pilates og sammen med andre mennesker, som deler disse interesser, er dette kursus måske noget for dig.

 

 

 

Om undervisningen 

Mindful pilates med Suzanne Ellefsen

At være mindful betyder at være bevidst nærværende. Du er mindful, når du er fuldt til stede i det, du gør lige nu, i dette øjeblik.

 

Suzanne guider dig gennem fordybende og lindrende kropslige øvelser. På en måde hvor opmærksomhed og nærvær vægtes højere end teknik. Med kontakt til kroppen, for at få oplevelsen af en krop og et liv i bevægelse. Vi vil lave fascie orienterede øvelser, bl.a.ved at benytte forskellige typer små bolde. Med dem kan man komme i dybden og bearbejde fascierne / bindevævet.

 

 

Vi arbejder også en del med åndedrættet. Det giver en ro, som mange af os higer efter i det daglige. En tilstand, hvor der er rum til bare at være.

 

Vi afslutter med bodyscanning, en form for afspænding. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, udover lysten til at fordybe dig.

 

Suzanne underviser i mindful pilates i Aarhus og afholder kurser i Andalusien. Se mere på www.kursusiandalusien.dk.

 

 

Meditation med Stine Schou Kvistgaard

Stine arbejder ud fra en hjerte- og energibaseret tilgang, og du vil gennem meditationerne få åbnet for en stærkere hjertekontakt, styrke kontakten til kroppen, din jordforbindelse og power og få styrket forbindelsen til din sjæl.

 

Stine fører dig roligt og omsorgsfuldt gennem meditationerne. Meditationerne åbner op for nye planer i dig selv, som til sammen styrker din evne til at mærke efter og blive (endnu) bedre til at lytte ind til, hvad der er godt for dig, og hvad der ikke er.

 

Meditationen er guidet – dvs. foregår ikke i stilhed – hvorfor du kan deltage, uden at have mediteret før, ved blot at lytte og glide med i meditationerne efter bedste evne.

 

Stine har holdt kurser i meditation siden 2014.

%d bloggers like this: